Voeding En Kabels - Iphone-accessoires - Apple (Nl)

Gepubliceerd jul. 01, 21
6 min read

Gebruik De Juiste Oplader Voor Je Telefoon

De 75W Dual PD Type-C reislader van Satechi kan tot 60W verzenden via de USB-C-connector, wat voldoende is om een ​​laptop op te laden, terwijl je je i, Phone 12 snel oplaadt met de secundaire USB-C-connector van 18W. Je krijgt ook twee extra USB-A-connectoren voor het opladen van een Apple Watch en een ander apparaat zoals Air, Pods (iPad oplader) - iPhone lader.

Dit komt omdat het is ontworpen voor USB-C-verbindingen, die een veel snellere lading bieden dan USB-A, ervan uitgaande dat uw oplader natuurlijk de juiste hoeveelheid stroom levert. Het werkt met krachtige laders, waaronder die van Apple, en is in het laboratorium getest om 30. 000 bochten te weerstaan, wat betekent dat het dertig keer langer meegaat dan de kleinste kabels.

Macbook Adapter

Koop het op Amazon (Afbeelding tegoed: Anker) Anker USB-C naar Lightning Powerline-kabel Lengte: 1,8 m Verbindingen: USB-C naar Lightning Goedkoper dan de Powerline Plus II Levenslange garantie Niet gevlochten Als u niet geïnteresseerd bent in een geslagen kabel en u wilt een kabel van 1,8 meter, dan bieden originele Powerline-kabels een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding - een kabel zal moeilijk te vinden zijn.

De vraag is hier of je de extra stevigheid wilt van de gevlochten Powerline Plus II, die maar iets duurder is. Waar hij in het laboratorium is getest om 30,000 ronden te weerstaan, is de originele Powerline slechts 12,000 ronden getest, hoewel hij net als zijn broer of zus een levenslange garantie krijgt.

Iphone Of Ipod Oplader - Kabel - Stekker - Lader - Lightning

Het is verkrijgbaar in veel kleinere maten, maar er is een reden waarom we de lengte mooi vinden. Het is lang genoeg om van een stopcontact op de bank of autolader naar de i, Pad van de kinderen op de achterbank te gaan. Lengte is hier niet het enige goede.

De kleuren variëren van utiliteitsgrijs tot moeilijk te missen rood en roségoud. Ons enige nadeel is dat het uiteinde van de balk wat losser aanvoelt dan Apple's eigen kabel, vooral op onze i, Pad. Koop het op Amazon (Afbeelding tegoed: Belkin) Belkin Boost USB-C-oplaadkabel Een hoogwaardige optie die u bewegingsvrijheid geeft < p class = »specs__container»> Lengte: 1,2 m Connectoren: USB-A naar Lightning Een beetje langer Typische Belkin-kwaliteit Beperkte kleurkeuze Niet gevlochten Soms maken de kleine dingen een groot verschil: met 1,2 meter in vergelijking met de meer gebruikelijke 4 meter is de Belkin Boost iets langer dan de gemiddelde i, Phone-oplaadkabel.

Macbook Air Oplader Kopen

Dit is over het algemeen een hoogwaardig Belkin-product, hoewel we persoonlijk de voorkeur geven aan geslagen kabels boven gewone kabels. Koop het op Amazon Samenvatting van de beste aanbiedingen van de dag Apple 18W USB-C lichtnetadapter Anker i, Phone 11 oplader, USB ... Amazon, Basics Dubbel Nylon ... iPhone kabel. Belkin Boost Charge gevlochten ...

Met name als het gaat om de gezondheid van uw batterij voor de langere termijn, valt er echt wel wat te kiezen. Vaak worden smartphones geleverd met een oplader, maar niet altijd. Hoe maak je dan een goede keuze? Maakt het wat uit welke oplader u gebruikt, zolang het uiteinde in uw smartphone past? Jazeker.

Apple Iphone Oplader Kopen?

Meestal werken deze opladers niet eens met uw smartphone. Hoe snel uw telefoon van nul naar honderd gaat, hangt dus af van de oplader maar ook het maximum aan watt dat uw telefoon aankan. Deze informatie is online te vinden, als u zoekt op de naam van uw telefoon. De nieuwste i, Phone 12, bijvoorbeeld, kan tot 20 watt aan.

Er zijn telefoons die meer aankunnen. De One, Plus 8T bijvoorbeeld kan 65 watt opladen aan - hij kan binnen een halfuur van 0 naar 100% opgeladen gaan. Fast charging Veel mobiele telefoons hebben ook speciale technieken die door bepaalde fabrikanten zijn ontwikkeld. Een voorbeeld is 'fast charging'. De techniek verschilt per telefoon.

Originele Iphone Oplader Kopen? Al Vanaf €4,95!

Dubbel zo snel! Meestal werken deze technieken alleen met de officiele oplader van het merk in kwestie, zoals ook bij Samsung en Apple. Draadloos opladen Geen zin in draden? U kunt ook draadloos opladen - Macbook adapter. U legt uw telefoon op een plateau, dat plateau is verbonden met een stopcontact. En de telefoon laadt op, zonder dat u er een stekker in hoeft te steken.

Laadt Je Iphone Niet Meer Op? Dit Kun Je Doen!Iphone 12 Oplader

Het voordeel is wel dat vrijwel iedere fabrikant de Qi-techniek heeft omarmd, waardoor het bij draadloos veel minder uitmaakt welke u koopt. Nou ja, bijna elke fabrikant. Apple doet het helemaal anders, en gebruikt 'Mag, Safe' als nieuwe standaard sinds de i, Phone 12, waarbij magneten worden gebruikt. Die magneten maken andere telefoons kapot, dus het is niet aan te raden hem te gebruiken met iets anders dan een nieuwe i, Phone.

Lightning Oplader Kopen?

Wees dus voorzichtig met deze oplader! Toch zijn ook de andere opladers niet allemaal gelijkwaardig. Niet alle opladers hanteren bijvoorbeeld dezelfde veiligheidsstandaarden. Nou worden er in Nederlandse winkels meestal goede kwaliteit opladers verkocht, maar koopt u een draadloze oplader via buitenlandse webshops als Wish, Alibaba, Amazon of bijvoorbeeld bij een plaatselijk telecom-winkeltje in Turkije, waar de EU-standaarden niet gelden, dan kan het zijn dat u een onveilig product ontvangt.

Magsafe 2 Macbook opladers 

Magsafe 2 45W

 • MacBook Air (13-inch, 2017)
 • MacBook Air (11-inch, begin 2015)
 • MacBook Air (13-inch, begin 2015)
 • MacBook Air (11-inch, begin 2014)
 • MacBook Air (13-inch, begin 2014)
 • MacBook Air (11-inch, medio 2013)
 • MacBook Air (13-inch, medio 2013)
 • MacBook Air (11-inch, medio 2012)
 • MacBook Air (13-inch, medio 2012)

 

Magsafe 1 Macbook opladers  

Magsafe 1 45W

 • MacBook Air (13-inch, medio 2011)
 • MacBook Air (11-inch, medio 2011)
 • MacBook Air (13-inch, eind 2010)
 • MacBook Air (11-inch, eind 2010)

 • MacBook Air (medio 2009)*
 • MacBook Air (eind 2008)*
 • MacBook Air (origineel)*

Het is dus misschien beter om een wat duurdere te kopen in een Nederlandse winkel.

Iphone Lader

Deze Belkin autolader met Micro-USB kabel is speciaal geschikt om alle apparaten met een Micro USB-aansluiting op te laden. Gewoon onderweg, bijvoorbeeld als je rijdt naar jouw werk of al je voor een andere bestemming even in de auto zit. De oplader voor in de auto heeft een mooi strak en tegelijkertijd praktisch design, zodat je daar op een heel handige manier gebruik van kunt maken.

Zodat je de Belkin autolader met Micro-USB kabel kunt gebruiken voor zowel jouw smartphone, tablet, navigatiesysteem, powerbank, MP3-speler of iets anders. de Micro USB-kabel die wordt meegeleverd is niet geschikt voor USB C. Dit zijn twee verschillende aansluitingen, dus bekijk goed waar jouw smartphone of andere apparaat over beschikt. De Belkin autolader met Micro-USB kabel is universeel te gebruiken, in iedere auto en met ieder mobiele apparaat. Draadloze oordopjes.

Apple Iphone Oplader Kopen?

Draadloze Oplader IphoneAlle Kabels Eenvoudig Te Bestellen

Handig, bijvoorbeeld als jouw passagiers daarop de muziek voor de rit willen uitzoeken.

Ipad LaderIphone Kabel Lightning 1,5 Meter € 7,95

Een goed bewaard geheim is dat de i, Phone ondersteuning voor snelladen heeft. Apple levert standaard een kleine lader in de doos, die levert maximaal 5 watt en is absoluut geen snellader. oplader macbook. Met de i, Pad-lader van 12 watt gaat het al een beetje sneller, maar nog niet zo snel als mogelijk.

Iphone Adapter

Welke i, Phone kan snelladen? Niet iedere i, Phone kan snelladen. Apple kwam pas in 2017 met ondersteuning voor USB-C Power Delivery. Dat is de achterliggende techniek die het gebruik van een snellader mogelijk maakt. Deze toestellen zijn compatibel: 2017: i, Phone 8 en i, Phone 8 Plus 2017: i, Phone X 2018: i, Phone XS, i, Phone XS Max en i, Phone XR Alle oudere toestellen zoals de i, Phone 7, i, Phone 6s, i, Phone SE en i, Phone 6 ondersteunen geen snelladen en USB-C Power Delivery.Iphone Kabel En Iphone OpladersIphone Repair, Reparatie Van Iphone - Ipad - Macbook

Niet doen dus. Wat is USB-C Power Delivery, USB-C Power Delivery is een nieuw protocol dat een apparaat en oplader automatisch met elkaar laat onderhandelen over de hoeveelheid stroom die geleverd mag worden. Snellader iPhone. Dit begint altijd met 10 watt, maar een apparaat kan zelf aangeven hoeveel watt het maximaal kan ontvangen.

Meer van Apple

Navigation

Home

Latest Posts

Gt Mobile - vind het hier

Published Sep 24, 21
6 min read

Iphone Oplader Kopen? - 2 Stuks? 15% Korting!

Published Jul 27, 21
7 min read